Club NYX
Club NYX

SCHIP AHOY!!

Deze nazomer vaart Open Sea Cruises door Zuid-Europa in samenwerking met Axel Hotels. Met ruim 1.400 passagiers belooft het één groot feest te worden. Aan boord vind je internationale popsterren als RuPaul, ICONAPOP en de Vengaboys en de leukste clubs en feesten uit Europa – ook Nederland is vertegenwoordigd.

Zeven dagen lang feesten, popsterren ontmoeten en relaxen. Klinkt niet verkeerd, toch? Het kan deze zomer tijdens Open Sea Cruises.

Wat deze nieuwe cruise uniek maakt? De bekendste gayclubs van Europa stappen aan boord om een feest te bouwen, waaronder ook de bekendste gezichten van Club NYX.

We spreken een enthousiaste Junior van Keulen, marketingmanager en clubprogrammeur van de Amsterdamse club. “NYX gaat internationaal! We vinden het geweldig en voelen ons vereerd om als een van de vele clubs die Europa rijk is, gevraagd te zijn om een clubnacht te organiseren tijdens de cruise. Voor het eerst zullen we als club een feest buiten de Nederlandse landsgrenzen geven. We vinden het super dat Open Sea Cruises een omgeving creëert waar je kunt losgaan, jezelf kunt zijn en nieuwe, leuke mensen uit heel Europa kunt ontmoeten.”

“bereid je in ieder geval voor op een ibiza-nacht, 90s party en een eurovisie-avond”

Het interieur van de NYX blijft thuis, dj’s nemen ze wel mee. “Uit de vele geweldige dj’s en entertainers die we op ons wekelijkse feest 3x NYX hebben staan, hebben we een kleine selectie gemaakt, om een zo goed mogelijk beeld te geven van onze clubnachten. 3x NYX is de plek waar de (jonge) lhbtq-generatie naar hartenlust kan experimenteren met make-up, zelfexpressie en seksualiteit. Het is dan ook fantastisch om het gevoel dat er in de club hangt mee te nemen op reis met Open Sea Cruises!”

Namens Club NYX gaan The G-Team, Spikey Lee, FKA en MC Emy Perez mee op reis.

BRON: https://winq.nl/articles/228876/open-sea-cruises/